GIBA ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο Prakash Hinduja τιμήθηκε με το Βραβείο Who-is-Who 2021 στην Ελλάδα

Ο φιλέλληνας πρόεδρος του Ομίλου Hinduja στην Ευρώπη κ. Prakash Hinduja τιμήθηκε, μεταξύ άλλων διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον διεθνή επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, με το βραβείο Who-is-Who 2021 στην Ελλάδα σε μια φαντασμαγορική τελετή που διοργανώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στο ειδυλλιακό “περιβάλλον” της Λίμνης Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

Ο Prakash Hinduja και η οικογένειά του επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα και η εταιρεία τους έχει συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επιδιώκοντας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. O όμιλος Hinduja απασχολεί περισσότερα από 150.000 άτομα και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο, μηχανοκίνητα οχήματα, τράπεζες, και υγειονομική περίθαλψη. Η παρουσία του μπορεί να βρεθεί ακόμη και στον χώρο των μέσων ενημέρωσης με ισχυρή συμμετοχή σε δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασης.

Ακούστε το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του κ. Hinduja για το Διεθνές Βραβείο Who-is-Who στο οποίο αναφέρεται σε ένα από τα αγαπημένα του θέματα την ελληνο-ινδική ιστορία και στη συνάντηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον Ινδό βασιλιά Πόρο.

H τελετή απονομής των βραβείων Who is Who International Awards με τίτλο «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος» τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ και βραβεύει κάθε χρόνο ισχυρές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας για την προσφορά τους στις πέντε κατηγορίες του θεσμού – της Επιχειρηματικότητας, της Επιστήμης, των Τεχνών, της Ακαδημίας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Αναμνηστική φωτογραφία των βραβευμένων Who-is-Who 2021 προσωπικοτήτων

Υψηλή καλεσμένη της βραδιάς – και εκ των βραβευθέντων – η Αρχιδούκισσα της Αυστρίας και Πριγκίπισσα της Τοσκάνης HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen η οποία εξήρε την σημασία του θεσμού και την ανάγκη της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές και εκπρόσωποι του κοινωνικού γίγνεσθαι όπως ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης.

Τον Ελληνο-Ινδικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο (GIBA) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΕΛΙΝΕΠΑ Δρ. Δημήτριος Βασιλειάδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές του Who-is-Who Greece για τη βράβευση του κ. Prakash Hinduja λέγοντας ότι η αναγνώριση του έργου του Ινδού μεγαλοεπιχειρηματία δίνει θετικό μήνυμα για την προσέλκυση ινδικών επενδύσεων στην Ελλάδα, και ότι η ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη διεύρυνση των πολιτιστικών συνεργασιών για την καλύτερη προβολή της μακρόχρονης ιστορίας και πολιτισμού που συνδέει τις δύο χώρες, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της GIBA και της ΕΛΙΝΕΠΑ καθ. Δημήτριος Βασιλειάδης με τον Σεβασμιότατο Αποστολικό Νούντσιο και Πρέσβη του Βατικανού στην Ελλάδα, Αρχιεπίσκοπο  Tai-Fai, S.D.B. στην εκδήλωση απονομής των βραβείων Who-is-Who 2021.

Διαβάστε περισσότερα για το Who is Who International Awards και δείτε όλα τα άτομα που βραβεύτηκαν στην φετινή τελετή ΕΔΩ