ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕΛΩΝ

GIBA ΜΕΛΗ

Σύντομη περιγραφή των μελών του Ελληνο-Ινδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (GIBA) με συνδέσμους των ιστοσελίδων τους για άμεση επικοινωνία με την ελληνική, ινδική και διεθνή αγορά.

Κατηγορίες μελών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & METAΦΟΡΕΣ

Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων

Η εταιρία αντιπροσωπεύει ελληνικές και ξένες βιομηχανίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων παντός τύπου, και επενδύει σε προγράμματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος στην Ήπειρο και τη Βορειο Ελλάδα.

E-mail: electrokinisisioanninon@gmail.com
Τηλ. (viber) +30-6972694620
Ιωάννινα

Αλέξανδρος Μουρατίδης

Το Terra Parking αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο στάθμευσης, ο οποίος παρέχει πολλές και καινοτόμες υπηρεσίες όπως: Υπηρεσίες Στάθμευσης, Πλυντήριο Αυτοκινήτων, Φύλαξη Κατοικίδιων, Δωρεάν παραχώρηση ποδηλάτων κατά την διάρκεια της στάθμευσης, Αξεσουάρ Αυτοκινήτων, και Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.

Σέρρες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

THEON SENSORS S.A.

Η THEON SENSORS είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για στρατιωτικές εφαρμογές και εφαρμογές ασφαλείας. Με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, γραφεία στο Kempen, Arlington, Άμπου Ντάμπι, Ριάντ και Σιγκαπούρη, στρατηγικούς βιομηχανικούς εταίρους στις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία, τη Μέση και Άπω Ανατολή, η THEON SENSORS διαθέτει σχεδόν 100.000 συστήματα σε υπηρεσία με Ένοπλες και Ειδικές Δυνάμεις, σε περισσότερα από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Κορωπί, Αττική

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε στην περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας από το 1998, έχει την τεχνογνώσία αλλά και την εμπειρεία της ορθής και αποδοτικής λειτουργίας ενός σύγχρονου και οργανομένου σφαγείου. Στηρίζεται στους ανθρώπους της ως μια εταιρεία εντάσεως εργασίας και επενδύει σε αυτούς για την περαιτέρω ανάπτυξη της στο μέλλον.

Πτολεμαΐδα

Balaji Marbles

Εμείς, στη Balaji Marbles, ασχολούμαστε με το μάρμαρο για περισσότερες από 2 δεκαετίες. Στο εργοστάσιό μας στο Udaipur, έχουμε κατακτήσει τη διαδικασία παροχής προϊόντων που υπόσχονται ποιότητα, αγνότητα και ομορφιά που θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από μάρμαρα, γρανίτες, πέτρες, σχιστόλιθους και όλους τους τύπους ψαμμίτη που κόβουν την ανάσα στους συνδυασμούς χρωμάτων και μοτίβων που συνήθως επεξεργάζονται στο σπίτι.

Επίσης, παράγουμε και εξάγουμε «Προγυαλισμένα» «Βαθμονομημένα» μαρμάρινα πλακίδια σε διάφορα πάχη. Η μεγάλη γκάμα των σχεδίων μας δίνει στους πελάτες μας αμέτρητες επιλογές.

Ουνταϊπούρ, Ρατζασθάν, Ινδία>
Email: kunal@balajimarbles.in

Dr. A. Rajendran

Life Care Phyto Labs είναι κατασκευαστής και προμηθευτής προϊόντων φυτικής προέλευσης (ινδικό σύστημα ιατρικής), ενδυναμωτικά διατροφικά συμπληρώματα διατροφής, φυτικά εκχυλίσματα, αποστάξεις, φυτικά φάρμακα, καλλωπιστικά, εναλλακτική ιατρική και άλλα είδη φροντίδας υγείας.

Τσενάι (Μαντράς), Ταμίλ Ναντού, Ινδία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέντρο Ινδικών & Ελληνο-Ινδικών Σπουδών Αθηνών

Τακτικά μαθήματα στα Χίντι, τα Σανσκριτικά, την Ινδική Φιλοσοφία, την Ιστορία και τον Πολιτισμό.
Ερευνητικά προγράμματα στην Ελλάδα και την Ινδία.

Αθήνα

Eλληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού & Ανάπτυξης

Εκδόσεις, Εκπαίδευση και Έρευνα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Αρωγή και Ανάπτυξη.

Αθήνα

DIAN Training Activities

Προγράμματα Ε.Ε. / Εκδόσεις / Εκπαίδευση
«Έχουμε τη δυνατοτητα και τη διαθεση για την αναπτυξη εκπαιδευτικων δραστηριοτητων σε θεματα οπως: α) Προστασια περιβαλλοντος και Περιβαλλοντικη Εκπαιδευση β) Πολιτισμος και Παραδόσεις.»

Αθήνα

Udaipur International Centre for the Visual Arts

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενθαρρύνει, προωθεί και υποστηρίζει καινοτόμες εργασίες στον τομέα της Μαρμαρογλυπτικής και της συγχώνευσης της τοπικής τέχνης. Το Εκθεσιακό και Εκπαιδευτικό μας Κέντρο αποτελείται από μια μόνιμη Έκθεση και ένα πλήρως εξοπλισμένο Εργαστήριο Μαρμάρου, Γρανίτη και Πέτρινης Γλυπτικής.

Το Κέντρο λειτουργεί επίσης ως πλατφόρμα για διαπολιτισμικές ανταλλαγές μεταξύ Ινδίας, Ελλάδας και άλλων χωρών. Μερικές πιθανές συνεργασίες μπορεί να είναι με κορυφαίες Σχολές Γλυπτικής ή κορυφαίους Γλύπτες που θα φέρουν νέα ταλέντα και σχέδια στην Ινδία και αντίστροφα.

Καλωσορίζουμε προτάσεις συβεργασίας όπου μπορούμε μαζί να ενισχύσουμε τις πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ Ινδίας και Ελλάδας.

Ουνταϊπούρ, Ρατζασθάν, Ινδία

ΕΜΠΟΡΙΟ

Hellenic Trade Council

Το HETCO – το Ελληνικό Συμβούλιο Εμπορίου, με έδρα την Αθήνα, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην προώθηση της φιλίας και του αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ, του Ισραήλ και άλλων πολιτισμών, για την οικοδόμηση και ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων, την προώθηση των ελληνικών προϊόντων, την επέκταση των εμπορικών δραστηριοτήτων και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Επιπλέον, η HETCO υποστηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες για την υλοποίηση δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που εστιάζουν στη διάδοση των τεχνών και της λογοτεχνίας και της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού.

Αθήνα

Θοδωρής Καφάσης

Τελωνειακός
Υποστήριξη ελληνοινδικής φιλίας
WhatsApp: +30-6972934376
E-mail: tkafasis@yahoo.com

Αθηνα

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ιωάννης Κυριακόπουλος

Πρόεδρος - CEO του New Kyros Finance Group.

Η NEW KYROS FINANCIAL GROUP είναι εταιρεία που παρέχει χρηματοοικονομικές συμβουλές και διαμεσολαβεί για την επένδυση σε όλα τα είδη περιουσίας (μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, ακίνητα κλπ) για Έλληνες και αλλοδαπούς ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές (και μέσω της Golden Visa).

Η NEW KYROS FINANCIAL GROUP αποτελεί έναν Όμιλο μαζί με την KYROS LAW OFFICES (Δικηγορική Εταιρεία με εξειδίκευση και βραβεύσεις στο Δικαιο Κεφαλαιαγοράς) και την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ (Ένωση με σκοπό την Προστασία των Δικαιωμάτων των Επενδυτών).

Αθήνα

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΓΕΩΡΓΙΑ

Βάγιας Τρόφιμα ΑΕ

Η συμμετοχή της οικογένειας Βάγιας στην παραγωγή και την εμπορία ελαιολάδου χρονολογείται από το 1928. Η Βάγιας Τρόφιμα ΑΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της επεξεργασίας και εμπορίας βρώσιμων ελιών τροφοδοτώντας με εκλεκτές ελιές την εγχώρια και διεθνή αγορά. Διαθέτοντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ. στην Αταλάντη Φθιώτιδος, πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα, άρτια καταρτισμένο προσωπικό πάνω στην επεξεργασία της ελιάς, στοχεύει στη μεγίστη ποσοτική και ποιοτική απόδοση προϊόντων.


Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει γευστικά προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, τα οποία θα ευχαριστούν τους πελάτες της.

Αταλάντη Φθιώτιδας

Συγκρότημα Εταιριών Κουνινιώτη

Μια εταιρεία τόσο παλιά όσο και η ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Από τον 19ο αιώνα έως και σήμερα, για πέντε γενεές, το Συγκρότημα Εταιριών Κουνινιώτη δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα της μεταποίησης τροφίμων και της γεωργίας. Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και δεκαετίες στους 10 κορυφαίους εξαγωγείς της Ελλάδας. Ειδίκευσή μας από το 1876 παραμένει, η καλλιέργεια, η επεξεργασία, η συσκευασία και η εξαγωγή σταφίδας, σουλτανίνας καθώς και ποικιλίας αποξηραμένων φρούτων απ’ όλο τον κόσμο. Οι πιο πρόσφατες δραστηριότητές μας επεκτείνονται στους τομείς των ακινήτων, των χώρων στάθμευσης και των πρατηρίων βενζίνης.

Αίγιον, Αχαϊας

Κτήμα Γεροβασιλείου

Το Κτήμα Γεροβασιλείου δραστηριοποιείται στο χώρο του αμπελιού και του κρασιού από το 1981. Στις πλαγιές της Επανομής, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο ιδιαίτερα φροντισμένος αμπελώνας περιβάλλει το σύγχρονο οινοποιείο, όπου παράγονται τα γνωστά κρασιά του Κτήματος.

Η καλλιέργεια του αμπελώνα γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα και με συνεχείς πειραματισμούς στη μελέτη ελληνικών και διεθνών γνωστών και άγνωστων ποικιλιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας συνοδοιπορεί με την παράδοση σε όλη τη διάρκεια της αμπελοκαλλιέργειας και της οινοποίησης. Ο στόχος είναι η παραγωγή ποιοτικών κρασιών - από τον ιδιόκτητο αμπελώνα- με τα τυπικά χαρακτηριστικά του μικροκλίματος (terroir) της περιοχής. Στην καρδιά του οινοποιείου, το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου παρουσιάζει όψεις της παγκόσμιας αμπελοοινικής ιστορίας. Η δημιουργία του Μουσείου Οίνου και η πραγματοποίηση διαφόρων δραστηριοτήτων -επισκέψεις, γευστικές δοκιμές, εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, εκδόσεις- συμβάλλουν από κοινού στη μετάδοση του αμπελοοινικού πολιτισμού.

Επανομή-Θεσσαλονίκης

Ελληνική Βιολογική Καλλιέργεια Αλόης και Βοτάνων ΙΚΕ

Καλλιέργεια κα βιομηχανική επεξεργασία αρίστης ποιότητας βιολογικών αγροτικών προιόντων και βοτάνων και διάθεση τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Χυμοί και καλλυντικά προιόντα αλλόης, ελαιόλαδο. βότανα, και συμπληρώματα διατροφής.

Αθήνα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ & ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ

God Bless Films and Entertainment Pvt Ltd

Ο παγκόσμιος συνεργάτης σας για κινηματογραφικές παραγωγές οπουδήποτε στην Ινδία και την Ευρώπη. Είτε οργανώνετε μια λήψη έξω από την πόλη είτε κατευθύνεστε στο εξωτερικό, η παραγωγή σας μπορεί να επωφεληθεί από την 24/7 υποστήριξη της παγκόσμιας ομάδας μας. Στην God Bless Films and Entertainment Pvt Ltd ζούμε και αναπνέουμε τα γυρίσματα και καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για εμάς. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις τοπικές μας γνώσεις σχετικά με τις άδειες ταινιών, όπως ακριβώς μας αρέσει να παράγουμε απαιτητικές λήψεις με πολλές κάμερες ή τον επόμενο βραβευμένο ήχο και βίντεο σας.

Νέο Δελχί, Ινδία

Klapping Hands Entertainments

Είμαστε στην υπηρεσία παραγωγής ταινιών και ψυχαγωγίας. Παρέχουμε υπηρεσίες όπως διοργάνωση σκηνικών παραστάσεων, πολιτιστικά προγράμματα, θεατρικές δραματικές εκδηλώσεις, παραγωγή ταινιών, προσφορά καλλιτεχνών, διανομές, μεταγλώττιση γλώσσας, συμμετοχή ταινιών σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου κ.λπ. Έχουμε συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής ταινιών της Σλοβενίας για την εκπροσώπηση της ταινίας τους σε φεστιβάλ Ινδικού Κινηματογράφου όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ινδίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Chambal και το Dadaseheb phalke και επίσης παρείχαμε υπηρεσία Αγγλικής μεταγλώττισης για βουλγαρική εταιρεία παραγωγής ταινιών.

Χιντεραμπάντ, Τελαγκάνα, Ινδία

Films 'n Roses

Η ιδιοκτήτρια του Films΄n Roses Βίκυ Μερκάτη είναι μια έμπειρη παραγωγός που εργάζεται στη διαφήμιση και τον κινηματογράφο για περισσότερα από 20 χρόνια και συνεργάζεται με τους καλύτερους ειδικούς.

Η Films΄n Roses παρέχει πλήρεις υπηρεσίες παραγωγής για μελλοντικές ταινίες, βίντεο, ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού μήκους, και διαφημίσεις, καθώς και στη διοργανώση ποικίλων εκδηλώσεων με κορυφαία αποτελέσματα.

Μαρούσι, Αθήνα

Big Bat Films

Είμαστε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών και μουσικών βίντεο με έδρα τη Βομβάη και την Αθήνα. Το βασικό όραμα της εταιρείας μας είναι να παρέχει πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο. Θέλουμε να φέρουμε την έννοια της δημιουργίας ταινιών στο ινδικό πλαίσιο και να το διευρύνουμε με το τι και πώς γίνονται οι ταινίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διευρύνοντας το πεδίο των παραγωγών μας συνεργαζόμαστε με ένα σύνολο Ινδών και διεθνών καλλιτεχνών και τεχνικών συνεργείων, ώστε να φέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη στον ινδικό κινηματογράφο.

Βομβάη - Αθήνα

1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα

Η Ακαδημία προσφέρει μαθήματα ινδικών χορών από το 2013 και διαθέτει επαγγελματική ομάδα χορευτών που λαμβάνει μέρος σε διεθνή φεστιβάλ, διαγωνισμούς, video clip, ντοκιμαντέρ και ταινίες, αλλά επίσης και σε παρουσιάσεις και επαγγελματικά show σε όλη την Ελλάδα.

Αθήνα

Τζέιμς Π. Μιμίκος J.D.

Παραγωγός ταινιών, σεναριογράφος και συγγραφέας
E-mail: mimikosj@gmail.com
Τηλέφωνο (WhatsApp): +30-6957504430

Αθήνα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ & ΑΛΙΕΙΑ

Κ&Χ Αγγελιδάκης

Η Κ&Χ Αγγελιδάκης είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον κλάδο της εμπορικής αλιείας. Η κύρια δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην πώληση όλων των ειδών σχοινιών και διχτυών αλιείας (παράκτια δίχτυα, δίχτυα για τράτες, γρι-γρι, κ.λπ.)

Έχοντας χρόνια εργασίας στον τομέα της εμπορικής αλιείας ενδιαφέρεται για την εισαγωγή ποιοτικών υλικών και συνεργασιών με ξένες εταιρείες διατηρώντας την καλύτερη ποιότητα και την πιο ανταγωνιστική τιμή στα προϊόντα της.

Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΑΚΙΝΗΤΑ

Σταύρος Τσιαούσης

Όραμα της ΑΣΤΡΟΚΑΤ είναι η διαρκής προώθηση πρωτοποριακών υπηρεσιών στην κατασκευαστική αγορά και η δημιουργία νέων επιχειρηματικών πεδίων δράσης .

Αποστολή της εταιρείας είναι η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

Αθήνα

Αναστάσιος (Τάσος) Λαδάς

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, Τραπεζικά & Χρηματοοικονομικά στην Alesta.

Η Alesta παρέχει υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικής & Διοίκησης, Διαπραγμάτευση Συναλλαγών σε Επιχειρήσεις και Ακίνητα και Διευκόλυνση Επενδυτών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιχειρηματικών συμφερόντων στην Ελλάδα.

Αθήνα

Αρχιτεκτονικό Γραφείο Σιαμπάνη

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Σιαμπάνη έχει παρουσία δεκαετιών στον χώρο και επαγγελματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, την Ινδία, την Ιταλία, τη Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς της αρχιτεκτονικής, διακόσμησης, ανακαίνισης, κατασκευής και μεσιτείας.

Πάτρα και Αθήνα

MKO

Shape Himalaya Foundation

Η οργάνωση αποσκοπεί να φέρει κοντά νέους ανθρώπους και να συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών συνδυάζοντας αρμονικά τους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ντέχραντουν, Ουτταρακάντ, Ινδία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

HellasPhone

Κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην ελληνική αγορά και χονδρική πώληση παγκοσμίως από το 2007. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τη διανομή ινδικών προϊόντων στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά Ο τομέας μας είναι έξυπνα τηλέφωνα, καφέ προϊόντα, λευκά είδη, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, παιχνίδια, κ.λπ. Παραγωγή λογισμικού CRM και ERP. Ειδικές λύσεις cloud για μεγάλους λογαριασμούς. Κατάστημα λιανικής τεχνολογίας.

Πειραιάς

iPress

Η iPress δραστηριοποιείται από το 1992 στον χώρο της ανάπτυξης επιχειρήσεων παρουσιάζοντας νέα μοντέλα διαδικτυακής προβολής, όπως η κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών πληροφορικής, διαδικτυακές πωλήσεις, και social media marketing. Επίσης δραστηριοποιείται σε Παγκρήτιο επίπεδο με θεματα σχετικά με την επικοινωνία και τον πολιτισμό.

Χανιά ,Κρήτη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Δρ Ευστράτιος Σουμπασάκης, C.E.M.

Ανώτερο στέλεχος επιχειρήσεων σε έργα Ενέργειας και Περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Ορθολογική Χρήση Ενέργειας. Καθηγητής σε Τμήματα Μηχανικών και Διοίκησης Πανεπιστημίων, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της ΕΕ. Έχει εργαστεί σε περιοχές όπως οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, η Κίνα, η Ινδία, και η Σρι Λάνκα.

E-mail: soubassakis@gmail.com
Tηλ. (Viber): +30-6949387659
Αθήνα

Τεχνολογία, Καινοτομία, Μελλοντισμός

Σταύρος Δαφνομήλης

Βετεράνος της τεχνολογίας, οραματιστής, παθιασμένος με την καινοτομία, με μεγάλη καριέρα ως εκτελεστικό στέλεχος C- επιπέδου και επιχειρηματικής δραστηριότητας, με ιστορικό αναγνώρισης νέων τάσεων και ευκαιριών στην αγορά. Σχεδιαστής καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και προηγμένων εφαρμογών για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων σε έναν εκθετικά μεταβαλλόμενο κόσμο.

E-mail: sdafnom@gmail.com
Τηλ.: +30-6974892383
Αθήνα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ταξιδιωτικά Γραφεία

Dun Travels

«Δουλεύουμε στον τομέα του τουρισμού για πάνω από μια δεκαετία. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε με παράγοντες του ελληνικού τουρισμού για να προσελκύσουμε όλο και περισσότερους Ινδούς στην Ελλάδα, καθώς και για να προωθήσουμε τον ελληνικό τουρισμό στην Ινδία».

Ντέχραντουν, Ουτταρακάντ, Ινδία

ΥΓΕΙΑ

Γονιδιωματική-Genelabs

Η Γονιδιωματική-Genelabs είναι μια κλινική ιατρικών εξετάσεων ISO-9001 και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της Βιοπαθολογίας και της Μοριακής Διαγνωστικής, βασιζόμενη στα αρτιότερα διαγνωστικά μέσα που διαθέτει η σύγχρονη βιοτεχνολογία. Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες b2b σε γιατρούς που επιθυμούν να προσφέρουν ιατρικές εξετάσεις στους πελάτες τους.

Η Εταιρεία εστιάζεται σ’ ένα φάσμα γυναικολογικών εξετάσεων και ειδικότερα σε εξετάσεις που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με την επιστημονική ονομασία NIPT test (μη επεμβατική δοκιμή εγκυμοσύνης).

Μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε με εταιρείες και ιδρύματα στην Ινδία στον τομέα των Γυναικολογικών εξετάσεων όπως η NIPT και είμαστε ανοιχτοί για άλλες ευκαιρίες συνεργασίας στον τομέα της υγείας.

Αθήνα

Naveen Chandramohan

Ιδρυτής και Διευθυντής της Carot Labs, με έδρα στην Ινδία και τη Σιγκαπούρη. Μια βιοτεχνολογική εταιρεία που πρωτοστατεί στην ανάπτυξη εξειδικευμένων συστατικών υψηλής διατροφικής αξίας από βακτήρια. Στο προηγμένο μας εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης, μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης εργάζεται για την ανάπτυξη ολόκληρης της σειράς της τεχνολογίας από άκρο σε άκρο για την παραγωγή των μορίων ενδιαφέροντος.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει Φυσική Ασταξανθίνη από Haematococcus pluvialis, Ωμέγα-3 (EPA & DHA) για κατοχυρωμένα algal strains, Fucoxanthin Algal, Μυκητιακό Βήτα καροτένιο και διάφορα προβιοτικά (Bacillus coagulans, Bifido, κ.λπ.)

Αναπτύσσουμε την εμπορική παραγωγή στα προϊόντα της σειράς μας και είμαστε ανοιχτοί για συνεργασίες και στρατηγικές συμπράξεις για τον σκοπό αυτό.

Τσενάι, Ταμίλ Ναντού, Ινδία

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συμβουλευτικές υπηρεσίες: Εμπόριο, Εκδηλώσεις, Επενδύσεις

Amical Invesco Business Solutions Pvt Ltd

Είμαστε διεθνής σύμβουλος επιχειρήσεων, παρέχοντας υπηρεσίες για τα επιχειρηματικά σχέδια μέσω επενδυτικών προγραμμάτων όπως νεοσύστατες εταιρείες στο εξωτερικό, εγγραφές νέων εταιρειών, επιχειρήσεις τροφίμων, ακίνητα, εισαγωγές και εξαγωγές φυτικών προϊόντων, μπαχαρικών, ενδυμάτων, τεχνητών κοσμημάτων, δώρων και εύχρηστες χειροτεχνίες. Διοργανώνουμε επίσης διεθνείς εκθέσεις για την επωνυμία των προϊόντων με συνεργαζόμενες εταιρείες και την προώθηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης μέσω Βιομηχανικών, Ναυτικών, Αγροτικών και Μαγειρικών Ιδρυμάτων κ.λπ.

Έχουμε συνεργαστεί με εταιρείες στη Μάλτα, τη Λετονία, τη Γαλλία την Ιταλία και την Ολλανδία. Έχουμε συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθε.ση Θεσσαλονίκης το 2018 με 3 περίπτερα από Ινδικές Εταιρείες.

Χιντεραμπάντ, Τελαγκάνα, Ινδία

Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Χρήστος Βολιώτης

Ο Χρήστος Βολιώτης είναι ειδικός στην προώθηση επιχειρήσεων με εμπεριστατωμένη γνώση στους τομείς της Γεωργίας και της Επεξεργασίας Τροφίμων, Κατασκευών και Φιλοξενίας. Ασχολείται με πολυάριθμα έργα στην αφρικανική ήπειρο, την Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Τουρκία και την Κίνα. Βασικά έργα του είναι η στέγαση στην Αφρική, η επεξεργασία τροφίμων στην Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Κίνα, καθώς και ο συνδυασμός της Χρυσής Βίζας και των επενδύσεων για όλες τις παραπάνω χώρες. Πρόσφατα, άρχισε να εξετάζει την ανάπτυξη επενδύσεων στο Μπαγκλαντές.

Τηλ. +306948239281
Email: christosvol@gmail.com
Αθήνα


Δικηγορικά Γραφεία

Αντώνης Παπαδόπουλος & Συνεργάτες

Διεθνές εμπορικό δίκαιο, επενδύσεις και αγορά ακινήτων

Τηλ. / Φαξ: + 30–210–3846757
(WhatsApp): +30-6972202348
E-mail: lawnetgr@gmail.com
Αθήνα