ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση για άρθρα και επιχειρηματικές προτάσεις – Greek Indian Economic Forum 2023

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ελληνο-Ινδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ξεκινήσει την επιμέλεια του τρίτου τεύχους του ετήσιου οικονομικού μας περιοδικού, «Greek Indian Economic Forum» (ISSN: 2732-799Χ) που πρόκειται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά τον Μάιο του 2023 στην αγγλική γλώσσα.

Στο νέο τεύχος δημοσιεύουμε σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, ένα ειδικό αφιέρωμα για την ελληνική ναυτιλία και τον παγκόσμιο ρόλο της, ιδιαίτερα  με την Ινδία και τη Νότια Ασία. Άλλα θέματα που πρόκειται να καλύψουμε περιλαμβάνουν την προεδρία της G20 της Ινδίας (σε συνεργασία με την Ινδική Πρεσβεία και την Ινδική Κυβέρνηση), καθώς και σχετικά άρθρα και δημοσιεύσεις από διακεκριμένους συγγραφείς και τα μέλη μας.

Όλα τα μέλη του Ελληνο-Ινδικού Συνδέσμου που έχουν ανανεώσει την ιδιότητα μέλους τους για το έτος 2023 δικαιούνται δωρεάν δημοσίευση των επιχειρηματικών τους προτάσεων (πλήρης σελίδα για εταιρικά μέλη και 1/3 της σελίδας για τακτικά μέλη). Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανανέωση της συνδρομής μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://giba.el.elinepa.org/become-a-member-2/

Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων, φωτογραφιών και άρθρων είναι η 23η Απριλίου 2023.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το  “Greek Indian Economic Forum”, καθώς και όλα τα προηγούμενα τεύχη ΕΔΩ